Свято Миколая в Центрі професійно-технічної освіти м. Житомира

В цьому році свято Миколая у Центрі професійно-технічної освіти м. Житомира було незвичайним. До нас завітало багато гостей: заступник Міністра освіти і науки України Ігор Гарбарук, голова обласної державної адміністрації Віталій Бунечко, заступник голови облдержадміністрації Віра Рогова, заступник міського голови Марія Місюрова, начальник обласного управління освіти і науки Людмила Колесник, директор Житомирського обласного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді Анна Антипова, начальник відділу з питань професійно-технічної та вищої освіти Наталія Осипович, директор НМК ПТО у Житомирській області Валентина Васильчук.

Гості привітали здобувачів освіти із числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з прийдешніми святами, подарували подарунки.

Учні в свою чергу готувалися до свята Миколая. Були проведені майстер-класи з виготовлення новорічних сувенірів. Тому гості теж не залишилися без подарунків.

Теплом і щирими посмішками була наповнена ця зустріч.


А ще гості ознайомилися з матеріально-технічною базою Центру професійно-технічної освіти м. Житомира, відвідали  навчальний кабінет для дітей з особливими освітніми потребами, галузеві навчально-практичні центри з професій слюсарного напрямку та професії Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування. 


Гості відмітили, що наш навчальний заклад розвивається, оновллюється і має всі можливості для підготовки висококваліфікованих робітників. Від цієї зустрічі у всіх залишилися приємні враження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *