Освітньо-комунікативний хаб

27 серпня 2020 року в рамках проведення освітньо-комунікативного хабу «Освіта Житомирщини в умовах пандемії. Пріоритетні напрями на 2020/21  навчальний рік» «EDUCATIONALnetworkhub 2020» на базі Центру професійно-технічної освіти м. Житомира було проведено локацію керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області на тему «ПРОФЕСІЙНА (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНА) ОСВІТА: ПРОБЛЕМИ, РИЗИКИ, ДОСЯГНЕННЯ». Модератор заходу Валентина ВАСИЛЬЧУК – директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Житомирській області.


У заході взяли участь Наталія ОСИПОВИЧ –  т.в.о. начальника управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації, Юрій САЛІМОНОВИЧ, головний спеціаліст управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації, Валентина СЛІПЧЕНКО – керівник проекту «Профтехосвіта» видавництва «Шкільний світ»,  керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.

Учасниками були обговорені такі питання як формування позитивного іміджу закладу П(ПТ)О в сучасних умовах, про особливості початку нового 2020/2021 навчального року у закладах професійної (професійно-технічної) освіти, алгоритм організації освітнього процесу у форматах змішаного та дистанційного навчання, ефективне використання Інтернет-ресурсів у профорієнтаційній роботі закладів П(ПТ)О, організаційно-методичний супровід  освітнього процесу в ЗП(ПТ)О в умовах пандемії: практичні поради щодо використання Інтернет-технологій при організації дистанційного навчання, використання можливостей платформи MOODLE для навчання педагогічних працівників створенню дистанційних курсів з навчальних предметів, організація роботи учнівських гуртожитків та позаурочної діяльності здобувачів професійної освіти в умовах карантину, галузеві навчально-практичні центри на базі ЗП(ПТ)О – виробничі майданчики для підготовки кваліфікованих робітничих кадрів та ін..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *