Перемога в обласному конкурсі

Популярність і престижність професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» в Україні в останній період значно зросла. Це сучасна і прогресивна професія, що користується великим попитом на ринку праці. Адже автомобільний парк у нашій країні змінюється на очах.
Випускаються нові моделі автомобілів, для їхнього ремонту й обслуговування потрібні висококваліфіковані фахівці. Тому потреба у кваліфікованих робітниках та обслуговуванні колісних транспортних засобів постійно зростає і, оволодівши цією професією, можна легко працевлаштуватися в автотранспортних і авторемонтних організаціях, на станціях технічного та сервісного обслуговування автомобілів, у транспортних цехах організацій різних видів економічної діяльності, навіть відкрити власну справу.

З метою виявлення і підтримки обдарованої молоді, поширення і впровадження в освітній процес сучасних прийомів і методів навчання, новітніх виробничих технологій, відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації «Про організацію і проведення обласних конкурсів фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти у 2022-2023 навчальному році» від 14.02.23 №26, 16 березня 2023 року на базі навчально-практичного центру слюсарних технологій Центру професійно-технічної освіти м. Житомира проходив ІІ (обласний) етап конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Слюсар колісних транспортних засобів».

Участь у Конкурсі взяли здобувачі освіти з ГВПУ НТ, ЖППЛ, ЦПТО м. Житомира.
Роботу конкурсантів оцінювало журі у складі Лавренчука О.М., методиста Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Житомирській області, Кулика Д. П. директора «Caddy-центр», Сокирка М. П., директора ТОВ «БЕСТ-Лайн».

Переможцями конкурсу стали:
І місцеГрабенко Денис, здобувач освіти ЦПТО м. Житомира;
ІІ місцеЄременко Олександр, здобувач освіти ГВПУ НТ;
ІІІ місцеКучер Максим, здобувач освіти ЖППЛ.

Щиро вітаємо переможця, призерів Конкурсу та їх наставників і зичимо наснаги та нових професійних звершень під мирним українським небом!