Тиждень МК професій енергетичного напрямку

В рамках проведення тижня з 30 січня по 8 лютого з професій енергетичного напряму, з метою підвищення рівня професійної підготовки, формування професійних компетентностей, підвищення інтересу до обраної професії та розвитку творчої активності здобувачів освіти були проведені заходи.

30.01.2023 –  виставка робіт здобувачів освіти та майстрів виробничого навчання зварювальних виробівт, електро-технічних виробів з професій: “Електрогазозварник” та “Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування” (Можарівський В., Казаков Р.)

30.01.2023 –  відбулась конференція. Питання «Неформальна освіта педпрацівників» розкрила викладач Наталія Федорко. З виступом на тему: «Організація віртуальних уроків» ознайомив викладач Петро Пугаков. (методист Центру Наталія Костючек, учасники МК)

31.01.2023 – організована та проведена екскурсія на підприємство ПРАТ ” ЖИТОМИРСЬКИЙ ЗОК”  (майстер виробничого навчання – Віталій Можарівський, група №24).

31.01.2023Петро Пугаков провів позаурочний захід відео журнал на тему: «Енергозбереження в побуті. Основні відомості про електробезпеку». Групи №1, 7.

01.02.2023 – майстром виробничого навчання Дмитром Поліщуком проведений майстер-клас з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» на тему: «Схема та принцип дії мультивібратора, робота з приладами Digital multimetr, Digital multimetr комбінований, С 4342». Група №1.

01.02.2023 – викладач інформатики та інформаційних технологій  Наталія Федорко провела позаурочний виховний захід, інтелектуально-розважальна гра на тему: «Генії Інформатики». Мета заходу: розвиток пізнавального інтересу, потреби глибокого і творчого оволодіння знаннями, прагнення постійно ознайомлюватись із найсучаснішими досягненнями науки і техніки; розвивати уміння здобувачів освіти застосовувати набуті знання  в нестандартних ситуаціях; виховувати повагу один до одного, вчити здобувачів освіти триматися перед глядачами, цікавими для присутніх. Група №6.

02.02.2023 – майстром виробничого навчання Іваном Панасюком проведений майстер клас з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування» на тему:  «Монтаж внутрішнього блоку розеток». Група №7.

07.02.2023 – відбувся конкурс газет на тему: «Мій вклад у відбудову країни очима зварника та електрика».

08.02.2023  – проведений конкурс фахової  майстерності з професії «Зварник ручного зварювання». Майстер виробничого навчання, викладач Руслан Казаков. Група №3.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *