Тренінговий курс з бізнес-планування

25 жовтня 2022 року завершився грандіозний проєкт – тренінговий курс з бізнес-планування для керівників закладів профтехосвіти, у якому брав участь ЦПТО м. Житомира. Автори кращих бізнес-планів отримали цінні призи та реальну можливість створити заклад своєї мрії.

Робота стартувала в серпні 2022 року. Проєкт EdUP – провів кількаденнний офлайн тренінг в Кам’янець-Подільському. Тренінг проводила консалтингова агенція Develor Ukraine

Далі всі учасники були об’єднані в команди – по одній від кожного закладу – учасників проєкту. Щоб робота проходила у правильному руслі, тренери проводили онлайн консультації з командами і розбирали домашні завдання. Варто сказати, що застосовувати теорію на практиці виявилося доволі нелегкою задачею.

Учасникам довелося в короткі терміни опанувати інструменти PESTEL аналізу, проводити SWOT оцінку, формувати SMART цілі та, щонайважливіше, правильно формувати стратегічну мету. 

За три місяці системної роботи команди розробили бізнес-плани та підготували фінальні презентації на розсуд журі. В онлайн режимі поміж повітряних тривог, відсутнього електропостачання та стабільного інтернет-зв’язку команди презентували результати своєї роботи.


Проєкт «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (EdUP) впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва (SDC), ТОВ «Геберіт Трейдинг» за підтримки Міністерства освіти і науки України та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт».


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *