Центр професійно-технічної освіти м. Житомира та співпраця з межах проєкту GIZ

12.04.2024 року відбулась фінальна конференція «Енергомодернізація підприємств: сучасні напрями впровадження та кадрове забезпечення», в межах проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», що впроваджується ГО «Міжнародна фундація розвитку», за підтримки проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні».

Цей рік (2023-2024 н. р.) для ЦПТО м. Житомира був насиченим різними подіями в ході реалізації проєкту:

  • отримане в рамках проєкту “Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час” технічне обладнання (короткофокусний проектор, інтерактивна панель INTBOARD, інтерактивна дошка-екран, ноутбуки і т.д.) дозволить закладу забезпечити безперервність освітнього процесу, що є надзвичайно актуальним в умовах воєнного часу та сприятиме підвищенню якості навчання;
  • у лютому 2024 р. пройшла ДКА у групі «Монтажник систем утеплення будівель, штукатур, лицювальник-плиточник». Сподіваємось, що професійні компетенції, набуті в нашому закладі освіти нададуть можливість стати конкурентоспроможними на ринку праці нашим випускникам. А отримані сертифікати з додаткової компетентності «Передові системи термомодернізації будівель і споруд» від проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні» від Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), допоможуть впроваджувати енергоефективні технології у сучасному житті, в тому числі і при відбудові нашої країни.
  • в межах проєкту “Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час”, що реалізується ГО Міжнародна Фундація Розвитку за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH в березні 2024 року викладач професійно-теоретичної підготовки Ірина СКУРКОВСЬКА та старший майстер Оксана ВАСИЛЕНКО відвідали підприємство, яке успішно впроваджує енергоефективні заходи. Метою даного заходу є сприяння обміну досвідом та підвищенню кваліфікації працівників у сфері енергоефективності.

Сподіваємось на подальшу співпрацю в межах проєкту!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *