В ЦПТО м. Житомира стартував тиждень відразу у двох методичних комісій – природничих наук та професій громадського харчування.
Протягом двох днів у нас відбулися такі події:
19.02.2024 р.:
відкриття тижня з професій громадського харчування (групи 4, 11, 20, викл. Захарова Т. М.);
квест “Фізика навколо нас” (група 11, викл. Грозовська Т. С.)
майстер-клас “Особливості використання онлайн інструменту графічного дизайну Canva” (викладачі Центру, викл. Костючек Н. М.);
20.02.2024 р.:
благодійний ярмарок “Пекарня добра” (групи 4, 11, 20), всі вилучені кошти будуть перераховані у фонд підтримки ЗСУ;
конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії “Кухар” (групи 4, 11, 20), в результаті якого були визначені переможці:
перше місце — Ярчевська Анастасія (11 група)
друге місце — Романчук Максим (4 група) та Іноземцева Марія (11 група)
третє місце — Папіжук Валентина та Семеній Альона (20 група)