Облаштування інклюзивного санвузлу

В березні 2024 р. Центр професійно-технічної освіти м. Житомира — партнер проєкту EdUP, який підтримує компанія Geberit, отримав комплект інклюзивного сантехнічного обладнання.

Раніше експерти від Geberit і проєкту EdUP провели для майстрів виробничого навчання тренінг зі встановлення інклюзивних санвузлів. Тренери пояснили педагогічним працівникам, як правильно інтегрувати обладнання у приміщення і допомогли розробити креслення санвузлів з розміщеними в них унітазами і умивальниками.

В процесі ремонту приміщення інклюзивного санвузла були задіяні здобувачі освіти різних професій: штукатури, лицювальники-плиточники (гр. № 13Ф, майстер в/н Романюк Г. В.), електромонтери (гр. № 7, майстер в/н Панасюк І. П.). Завершальний етап — встановлення сантехнічного обладнання — виконували здобувачі освіти гр. № 18 (професія: монтажник санітарно-технічних систем та устаткування, електрогазозварник) під керівництвом майстра в/н Харковського М. Г..





Облаштування інклюзивного санвузлу в ЦПТО м. Житомира — це ще один крок на шляху до безбар’єрності освітнього закладу, що робить освіту доступною для всіх. А також можливість для здобувачів освіти освоїти сучасні технології щодо монтажу новітнього обладнання.


#

Проєкт “Публічно-приватне партнерство для поліпшення професійної освіти в Україні” впроваджується за фінансової підтримки Swiss Development & Cooperation – Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ “Геберіт Трейдінг”, ТОВ “Сіка Україна” та виконується Swisscontact Eastern Europe за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *