Кухар. Бармен
термін навчання
на базі 9 класів
3 роки
Дисципліни за професією
- Гігієна та санітарія виробництва
- Іноземна мова за професійним спрямуванням
- Кулінарна характеристика кулінарних виробів, страв та кондитерських виробів
- Кулінарна характеристика страв
- Облік, калькуляція і звітність
- Організація виробництва та обслуговування
- Основи галузевої економіки і підприємництва
- Основи дієтології і приготування страв
- Основи енергоефективності та енергозбереження
- Основи інформаційних технологій
- Основи кулінарної характеристики страв
- Основи правових знань
- Основи товарознавства та технології приготування борошняних кондитерських виробів
- Основи трудового законодавства
- Основи фізіології харчування
- Охорона праці
- Професійна етика та основи психології
- Сучасні добавки для приготування ковбасного фаршу
- Технологія приготування закусок, страв і напоїв з основами товарознавства
- Технологія приготування змішаних напоїв
- Технологія приготування їжі з основами товарознавства
- Технологія приготування коктейлів і напоїв, їх характеристика
- Технологія приготування напоїв
- Технологія приготування та кулінарна характеристика страв і напоїв
- Устаткування підприємств ресторанного господарства
- Діловий етикет
- Іноземна мова
- Інформаційні комунікації
- Організація обслуговування в барах і ресторанах
- Основи енергозбереження
- Основи кулінарної характеристики страв
- Основи нормативної документації (облік)
- Основи професійної етики та психології
- Основи товарознавства харчових продуктів
- Основи трудового законодавства
- Охорона праці, промислова і пожежна безпека
- Підприємницька діяльність, основи менеджменту
- Технологія приготування змішаних напоїв
- Торгово-технологічне обладнання
- Фізіологія харчування, санітарія і гігієна